World Cup Montreal: 10de plaats!

World Cup Montreal: 10de plaats!

Na het afwerken van enkele succesvolle Europabekers voelde Simon zich eindelijk opnieuw klaar om de confrontatie aan te gaan op World Cup niveau! Montreal werd de plaats voor dit eerste treffen!

Na een degelijk zwemnummer en een sterke fietsproef waarbij er toch voor schifting gezorgd werd, kon Simon zijn beste beentje voorzetten in de loopproef. Het was een strijd tot op de meet, waarbij hij in de laatste rechte lijn nog met een sterke sprint kon uithalen. Hierdoor maakte hij nog een jump van plaats 13 naar 10!

Gezien het wedstrijdverloop, waarbij er 7 man op de fiets een voorsprong van 1′ had uitgebouwd, was dit een zeer goed resultaat! Een top 10 resultaat op World Cup niveau zorgt er ook voor dat hij op de itu-points list opnieuw de top 100 induikt! Opdracht geslaagd dus!

Share this: