Sponsors

SMO-Specialized Triathlon Team

Het SMO-Specialized triathlon team onder leiding van Michael Dewilde is een gevestigde waarde binnen de Belgische triatlon wereld. De steun die zij al verscheidene jaren bieden, gaven mij onder andere de kans om door te groeien tot internationaal elite triatleet. In hun kleuren heb ik zowel individueel als in ploeg meerdere Belgische titels kunnen veroveren. De teamsfeer, de leuke trainingsweekendjes en het groepsgevoel op en naast ‘het veld’ liggen mij nauw aan het hart.

Specialized

De tweede hoofdsponsor van het SMO-Specialized team heeft weinig voorstelling nodig. Iedereen kent immers de kwaliteit van deze fietsenfabricant die daarnaast ook nog ons team van fietsschoenen, helmen en accessoires voorziet.

SMO-machinebouw

Al jaren de vaste titelsponsor van het SMO-Specialized team.
Machinebouwer SMO biedt sinds 2002 oplossingen op maat aan voor diverse sectoren:
- machinebouw op maat
- technische constructies (constructie en las-werken)
- bedrijfsautomatisatie
Wat u ook zoekt of in welke sector u zich ook bevindt: SMO kan u ongetwijfeld verder helpen.

F-sport promotions

F-sport is een organisatie die talentvolle atleten ondersteunt om hun sportieve doelen te kunnen bereiken. Dankzij F-sport kan Simon rekenen op financiële steun voor onder andere lactaattesten, etc.

Leuvens Topsportplatform

Het Leuvense topsportplatform ondersteunt Leuvense topsporters en clubs in de voorbereiding op Olympische Spelen, Wereld- en Europese- kampioenschappen.
Ook Simon kan rekenen op de steun van zijn geboortestad en draagt met fierheid het logo van het topsportplatform uit op zijn website.

Sportoase

Al 10 jaar lang is Sportoase Philipssite mijn vaste trainingslocatie. Je vindt er een uitgebreid sportief en recreatief aanbod voor groot en klein, jong en oud. Ik maak er voornamelijk gebruik van het zwembad en de fitness. Je kan je er echter ook uitleven met o.a. squash, spinning, klimmen, … Van vergaderen, sporten, tot een feestje, het kan er allemaal!

Hubo Eeklo

Hubo is een 100% Belgische organisatie met meer dan 80 vestigingen over heel het land. Hubo richt zich vooral op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten. Onze doelgroep beslaat een gevarieerd publiek van particuliere DHZ-vers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze doe-het-zelver terecht kan. Hubo Eeklo is een doe-het-zelfzaak met een oppervlakte van meer dan 3.000 m² . Je vindt er alles onder één dak: minstens 10.000 doe-het-zelf en aanverwante artikelen voor in en rond het huis.

Trattoria dell’ Oratoriënhof

De oudste horecazaak van Leuven is zeker een bezoekje waard. Geniet in hun prachtige tuinen van een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Team Belgium

Elke atleet koestert ergens wel die olympische droom. Hiervoor is presteren op het hoogste niveau uitermate belangrijk. Veel trainingsarbeid, opofferingen en fysieke en mentale fitness zijn hier de sleutel tot succes.
Een band creëren met topsporters die dezelfde droom nastreven werkt als een springplank naar betere prestaties.
Het sportoverschrijdend concept van dit team wordt uitgebouwd door gezamenlijke stages en het supporteren voor elkaar.
Ik ben blij deel te kunnen uitmaken van deze diverse en tevens ook gedreven groep atleten met éénzelfde doel voor ogen: streven naar olympisch succes.
Dit flakkert mijn intrinsieke motivatie om het steeds beter te doen nog meer aan.
Share the dream, want winnen doe je nooit alleen.