T3 series Lille

T3 series Lille

Gisteren kwam ik samen met mijn SMO-specialized ploegmaats aan de start van de T3 series te Lille. Met onze ploeg kwamen we zowel bij de dames als de heren nog in aanmerking voor de eindzege van het circuit. En met het behalen van de dagzege in zowel mannen als vrouwenrace haalden we die eindzeges dan ook binnen! Genieten voor atleten, supporters, bestuur, sympathisanten…

Uiteraard moest er eerst afgezien worden. Na een goed zwemnummer bevond ik me samen met drie ploegmaats in de kopgroep. De eerste vier atleten van elke ploeg bepalen de ploegenranking, en onze grootste rivaal in de titelstrijd (Atriac) had geen atleten mee in deze kopgroep. Dus werd op de fiets de gas vol open gedraaid en werd de kloof systematisch uitgediept. In het lopen hielden we stand zodat de dagzege als ploeg een feit was!

Share this: