Voorbeschouwing Military World Games

Voorbeschouwing Military World Games

Category : Trainen , Zuid-Korea

Toegegeven, de belangrijkste triatlon van het jaar vindt morgenavond (Belgische tijd) plaats in Hawaii. Veel vroeger in de ochtend (6:00 Belgische tijd) sta ik samen met mijn ploegmaats van Defensie aan de start van de Military World Games in Pohang (Zuid-Korea).

Als ploeg hebben we iets te verdedigen, want 4 jaar geleden won de Belgische ploeg nog een bronzen medaille. Bart, Marten, Thomas en ikzelf gaan proberen dit resultaat te evenaren, al wordt het knap lastig vermits twee boegbeelden van Topsport Defensie van start gaan in Hawaii en niet in Pohang. Zie foto van het podium in 2011 om uit te vinden wie deze toppers zijn! De concurrentie zal opnieuw voornamelijk komen uit het Franse, het Braziliaanse en het Russische kamp.

Share this: