Zilver BK Olympische afstand Izegem

Zilver BK Olympische afstand Izegem

Category : België , Wedstrijd

Ik strandde vandaag op een zucht van de titel. Peter Croes wist tijdens het zwem- en fiets-nummer een voorsprong uit te bouwen van iets meer dan twee minuten. Het lopen voelde vanaf de eerste meters heel goed en het duurde niet lang of ik had mezelf naar een podium positie gelopen. De kloof met Peter geraakte echter nooit volledig gedicht en in de slotkilometers toonde Peter zich heel sterk.
Enerzijds erg ontgoocheld met deze zilveren medaille, omdat ik gekomen was voor de Belgische titel en niks minder. Anderzijds, ik kan gerust toegeven dat Peter de sterkste was vandaag, en met het SMO-specialized team legden we beslag op de 1ste, 2de, 4de en 5de plaats. Wat toch ook wel ontzettend knap is!

Share this: