DNF WTS Abu Dhabi (sprint)

DNF WTS Abu Dhabi (sprint)

De eerste race van het nieuwe seizoen zit er op, en het was een seizoensstart in mineur. De dagen voor de race voelde ik me niet zo goed, lichtjes ziek, en heb ik geprobeerd om maximaal te rusten. Ik voelde me zaterdag wel ok, en ben uiteraard van start gegaan, maar in het zwemmen had ik echt niet de power om 750 meter hard te zwemmen en heb ik uiteindelijk beslist om de race vroegtijdig te beëindigen… Niet zo leuk, maar ik denk dat het de verstandigste beslissing was in functie van de volgende race. Deze volgt al erg snel, aanstaande zaterdag in Mooloolaba… Hopelijk vergaat het me daar een stuk beter.
Morgen vertrekken we voor een lange vliegreis richting Brisbane, nog 6 uur tijdsverschil overwinnen… Gelukkig ben ik ondertussen wel al wat aangepast aan de warmte, want hier in Abu Dhabi was het serieus warm!
Groeten,
Simon

Share this: